Nieuws Actueel

Jeroen ter Laak van Adwise: ‘Business Meets Twente heeft ons veel succes gebracht’

Van onze redactie 13 augustus 2015

Bmt2014 larssmook

"Wij zijn sinds 2008 partner van Business Meets Twente. Kenmerkend van dit event is dat je laagdrempelig met elkaar kunt kennismaken in een prettige sfeer,” aldus Ter Laak. De directeur legt uit dat het event zijn bedrijf veel succes heeft gebracht. “Naast veel interessante leads, nieuwe partners en potentiële medewerkers versterkt het onze naamsbekendheid. De combinatie met de organisatie van een kennissessie/workshop past goed bij onze missie en visie. Ook dit jaar zijn we weer partner van dit succesvolle evenement.”

Business Meets Twente is hét zakelijke evenement voor de Twentse ondernemer. Er lopen meer dan 4.000 potentiële klanten rond. Het is een ideaal platform om kennis en expertise te delen, maar ook om interessante mensen te ontmoeten. Business Meets Twente vindt dit jaar plaats op 18 en 19 november in Expo Twente (voorheen Go Planet Expo Hall).

Wilt u ook uw bedrijf etaleren op Business Meets Twente door bijvoorbeeld het geven van een kennissessie of een workshop? Of wilt u nieuwe klanten aan u binden? Meld u dan hier aan als exposant. Meer weten? Vraag hier de digitale brochure aan.

Lees ook: Bram Moszkowicz spreker op Business Meets Twente

Foto: Business Meets Twente 2014 met Humberto Tan (Lars Smook)