Nieuws Actueel

Jonge ondernemer opent ‘De Kaasman’ in Apeldoorn

‘Een droom die uitkomt’ noemt de 28-jarige Dennis Venneman de opening van de kaaswinkel ‘De Kaasman’. Als jonge ondernemer is hij al jaren bezig met plannen maken en nu is het voor hem eindelijk zover. Vrijdag opent hij de deuren van zijn winkel.

Van onze redactie 27 februari 2017

“Ik ben in de kaaswereld gerold”, zegt Venneman, “ik heb altijd al interesse gehad in kaas en besloot ermee te gaan werken. De winkel is dan ook een droom die uitkomt. Nu kan ik mijn visie toepassen.”

Venneman neemt de winkel over van Menno en Marjolein Klapwijk. Zij gaan met pensioen en zagen in Venneman de ideale kandidaat om de winkel over te nemen. Venneman vertelt: “Menno en Marjolein hebben een mooie zaak opgebouwd. Ik ben blij dat ik het stokje over kan nemen en kan starten met een goedlopende zaak. Ik ga nog wel wat dingen veranderen in de winkel om het passend te maken bij de stijl van De Kaasman.”

FrisDennis de Kaasman, zoals hij ook wel wordt genoemd, legt uit dat hij heeft gekozen voor een nieuwe naam. Dit om zijn frisse ideeën vorm te geven. “Ik wil niet alleen een winkel hebben. Ik wil ook online graag goed vertegenwoordigd zijn. Ik heb een website en ben aanwezig op Social Media. Dat is tegenwoordig net zo belangrijk.”

“Eerst zal mijn volle aandacht uitgaan naar de winkel. Als dat staat, zal ik me meer en meer gaan richten op het online gedeelte. Het begin is er. Nu gaan we ontwikkelen.”

AssortimentIn de zaak 'De Kaasman' zal Venneman een breed assortiment buitenlandse & binnenlandse kazen gaan voeren. Om consumenten te inspireren gaat hij verschillende gebruiksmomenten van kaas presenteren.

De winkel aan De Eglantier 230 in Apeldoorn opent op vrijdag 3 maart 09.00 uur de deuren.