Nieuws Actueel

Juichpak Roy Donders warm broodje op Marktplaats

Bram de Vrind 9 juni 2014

Op Marktplaats tiert een welige handel in de uitverkochte juichpakken van Roy Donders. Op de veilingsite wordt dagelijks maar liefst 15.000 keer gezocht op de juichpakken van de Stylist van het Zuiden.

Lees ook:

Alles over juichpak Roy Donders Jumbo bant Roy Donders Juichpak overdondert Jumbo Adidas verslaat Roy Donders

De afgelopen week werden op Marktplaats 40 procent meer oranjespullen aangeboden dan normaal. Met name de juichpakken van Roy Donders gaan als warme broodjes over de digitale toonbank.

300 per dagNu de juichpakken zijn uitverkocht bij Jumbo, zien veel bezitters kans om hun voordeel te doen met de schaarste. Per dag worden zo'n 300 juichpakken op Marktplaats gezet, meldt Hart van Nederland.

60 euroDe juichpakken worden soms voor niet minder dan 60 euro in de etalage gezet. "Bieden onder de €60 Euro heeft geen zin!!", meldt een Brabantse verkoper. Dat bedrag is fiks hoger dan de aanschafprijs: bij Jumbo kostten ze net geen tientje (9,99 euro).

Stevig gebodenOverigens wordt er stevig geboden op de pakken. Kopers tellen er zo 30 euro voor neer.

AfhaalbewijzenOp de veilingsite worden tevens volop afhaalbewijzen aangeboden voor het juichpak. Met zo'n afhaalbewijs kan op 12 of 18 juni nog een juichpak worden afgehaald bij verschillende filialen van Jumbo.

BavariajurkjeHet beruchte Bavariajurkje loopt minder goed op Marktplaats. Daarvan verschijnen er per dag slechts vijftig advertenties, meldt Hart van Nederland.