Nieuws Actueel

Jumbo Klieverik heeft de vakken in Hart van Zuid gevuld

Van onze redactie 18 juni 2015

Klieverik emiel muijderman

Mirko Klieverik is trots op zijn nieuwe supermarkt: „Wat voorheen C1000 was, is nu een Jumbo geworden. Dat is best een grote stap geweest. We zijn overgegaan van een actie-supermarkt naar een service-supermarkt. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat, we krijgen ook erg veel positieve reacties van collega-ondernemers en van de klanten.”

OverzichtDe supermarkt telt bijna 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte en is ruim ingedeeld. Dat heeft een reden: „Ik wilde veel overzicht creëren, zowel voor de klant als voor mezelf. In veel Jumbo’s zie je hele lange gangen, ik wilde dat voorkomen”, aldus Klieverik.

VerspleinHet pronkstuk van de winkel is het versplein met een groot assortiment van dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. Daarnaast kunnen klanten zelf bakjes met zeevruchten zoals mosselen en garnalen samenstellen, heeft de slagerij een grillafdeling. Klieverik heeft zijn assortiment flink uitgebreid: klanten kunnen er terecht voor een groter aanbod in biologische en glutenvrije producten. Klieverik: „Deze supermarkt heeft de formule van de toekomst.”

Het is de derde Jumbo die in Hengelo is geopend. In Hart van Zuid werd eerder al de Primera geopend. Komende woensdag opent de derde winkel, Etos, in het winkelcentrum. Later volgen een Aldi, een dierenzaak en een kapsalon.

Foto: Eigenaar Mirko Klieverik en zijn vrouw Yvonne. (Emiel Muijderman)