Nieuws Actueel

Justion Advocaten verhuist in Middelburg en opent vestiging in Terneuzen

In haar lustrumjaar waarin het 15 jarig bestaan wordt gevierd, is Justion Advocaten op 1 juli verhuisd van nummer 2 naar nummer 45 op het Middelburgse Park Veldzigt. Daar heeft Justion Advocaten twee verdiepingen betrokken.

Van onze redactie 4 juli 2016

Justion eigen foto

Het is op een steenworp afstand van de oude vestiging in Middelburg, maar het geeft veel meer ruimte en die is hard nodig. Tegelijkertijd beschikt Justion Advocaten vanaf 1 juli over een nieuwe vestiging aan de Axelsedam 1 in Terneuzen.

UitbreidingJustion Advocaten werd in 2001 opgericht door Jolanda van Koeveringe-Dekker. Het advocatenkantoor is in de loop der jaren gestaag blijven groeien. Met Jan-Willem van Koeveringe, Joke Mikes en Marjo Meeuwsen kwamen er partners bij om samen met Jolanda het kantoor te leiden. Per 1 juli 2016 zijn ook Jan Jacobse, Diel Boere, Matthijs Hoekstra, Edwin Bregonje, Ronald Pieterse en Jelle van Roeyen als advocaat partners de gelederen van Justion Advocaten komen versterken. Samen met juridisch medewerker Esther Tange en hun ondersteuning zullen zij cliënten bedienen vanuit de vestigingen van Justion Advocaten te Middelburg, Rotterdam en Terneuzen. Justion Advocaten breidt dus uit en vandaag de dag zijn er in totaal 35 mensen werkzaam.

Fundament,,Onze nieuwe mensen maken samen met ons een frisse nieuwe start. In Middelburg en met een eigen praktijk in Terneuzen, geleid door de advocaten die in deze regio al werkzaam waren. Gebleken is dat we over essentiële zaken hetzelfde denken: hoe cliënten bediend moeten worden en wat we als advocatenkantoor willen bereiken. We hebben hetzelfde doel voor ogen en bouwen als het ware aan hetzelfde huis, met als fundament het belang van onze cliënten. Verder zijn we allemaal maatschappelijk betrokken. Er is sprake van een goede klik”, aldus mr. Jolanda van Koeveringe.

DeskundigJustion Advocaten is met name gericht op de zakelijke dienstverlening voor ondernemingen, overheden en instellingen in het hele land, in het bijzonder zuidwest Nederland. Justion vindt specialistische kennis essentieel. De ‘founder’ mr. Jolanda van Koeveringe is gespecialiseerd in omgevingsrecht en vastgoedrecht. Haar man en partner, mr. Jan-Willem van Koeveringe, heeft als specialisaties ondernemingsrecht en bouwrecht, mr. Joke Mikes (Rotterdam) richt zich met name op contractenrecht en huurrecht en mr. Marjo Meeuwsen vooral op aanbestedingsrecht. De expertise van de nieuwe partners is voornamelijk gelegen in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en de overheidspraktijk.

Pragmatisch,,Door de versterking van ons team kunnen wij onze cliënten nog beter van dienst zijn. Ook onze nieuwe collega’s zijn echte doeners, die snel en pragmatisch handelen. Samen met onze cliënt zoeken we naar oplossingen. Een van onze stelregels is dat er in een advies geen vragen aan de cliënt meer mogen voorkomen. Wij stellen ons echt als partner voor de cliënt op, die het beste met hem of haar voor heeft. Niet van ‘u moet dit of dat’. Bij onze standaardservice behoren onder andere gratis attenderingen, nieuwsbrieven en actieve kennisoverdracht”, aldus Jolanda van Koeveringe. Per 1 juli is de nieuwe website www.justionadvocaten.nl in de lucht.