Nieuws Actueel

Kathy Griffin: Fashion Police is onoprecht

Van onze redactie 17 maart 2015

Image 4811127

"Mijn stijl is spontaan en gericht op improvisatie. Het programma heeft een formule die goed bij Joan Rivers paste, maar het paste niet bij mij", legt ze uit. Eerder kondigde ze haar vertrek aan met een uitgebreide uitleg die ze plaatste op Twitter. Ze verklaarde daarin dat ze de beledigingen die in het programma gemaakt worden ongepast vindt en dat ze niet wil bijdragen aan een 'cultuur die aandringt op onrealistische perfectie'.

'Niet mijn ding' Ook had ze moeite met sommige voorgeschreven tekst. "Iedereen had beter kunnen improviseren. De show is erg formulegericht en zo willen ze dat houden. Dat is niet mijn ding", vertelt de comédienne die het lastig vond dingen te zeggen die tegen haar eigen mening ingingen. "Op de rode loper zien de vrouwen er geweldig uit. Ik wilde niet zeggen dat Meryl Streep er niet goed uitzag, omdat ze er juist geweldig uitzag. Dat voelde onoprecht."

Ondanks haar felle kritiek, waren de makers van het programma niet boos op Griffin. "Toen ik vertrok waren ze erg aardig voor me. Ze waren niet gemeen of boos."