Nieuws Actueel

KeesSmit.nl trots op Meet Magento Community-Award

Van onze redactie 4 juni 2015

Meet Magento Award Adwise Internetmarketing

Allereerste awardAdwise Internetmarketing heeft op 28 mei jl. tijdens Meet Magento de allereerste Magento Community-award in ontvangst mogen nemen voor de webshop van KeesSmit.nl. Meet Magento is een jaarlijks terugkerend evenement dat je als webshop-eigenaar en Magento-kenner niet wilt missen. Deze Meet Magento-award is een erkenning om trots op te zijn die de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen, dé tuinmeubelspecialist van Nederland, onderstreept.

Webshop-eigenaren, e-commerce-experts en developers komen naar Meet Magento om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken op het gebied van Magento en e-commerce. De organisatie van dit evenement heeft dit jaar de Meet Magento-awards geïntroduceerd. Thijs Wolbers, e-commerceconsultant bij Adwise Internetmarketing: “We twijfelden geen moment toen Meet Magento de Awards aankondigde en hebben de vernieuwde webshop van Kees Smit Tuinmeubelen direct aangemeld.”

TrotsDe webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen werd als case genomineerd binnen de categorie Beste Magento Community. Adwise en Kees Smit Tuinmeubelen hebben samen hard gewerkt aan een vernieuwde webshop waar de eindgebruiker centraal staat. Tijdens de feestelijke uitreiking op 28 mei 2015 is dit harde werk beloond en mocht Adwise de allereerste Meet Magento community-Award voor de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen in ontvangst nemen. “We zijn natuurlijk trots op deze erkenning, een blijk van waardering van de jury en het publiek voor de aandacht die we aan de gebruiksvriendelijkheid en het design hebben besteed. Een knappe prestatie van ons team!”

Foto: Adwise Internetmarketing