Nieuws Actueel

Kennispark Twente zoekt samenwerkingsverband voor aanleg Innovatiepad

Van onze redactie 1 april 2015

Universiteit Twente Frans Nikkels

De route moet bijdragen aan het verbeteren van de veiligheid, de aantrekkelijkheid en de vindbaarheid van bedrijven op de campus. Daarnaast is het een manier om verbinding tussen de bedrijven onderling te creëren. Voor het realiseren, aanleggen en beheren van het pad is 1,5 miljoen beschikbaar.

Marktontmoeting

Kennispark Twente wil verschillende marktpartijen mee laten denken over de aanleg van het Innovatiepad. Daarom organiseert het op 16 april van 12.30 tot 17.00 uur een marktontmoeting. Marktpartijen krijgen de kans om innovatieve producten en diensten toe te passen in dit project om ze daarna succesvol verder op de markt te brengen. Voorwaarde voor deelname is dat het bedrijf of de organisatie samenwerkt met verschillende partijen bij de ontwikkeling, de aanleg en het beheer van de verbindingsroute.

Na de marktontmoeting wordt de opgave geformuleerd en wordt, naar verwachting in mei, een definitieve uitvraag aan de markt gedaan. Uiteindelijk wordt gekozen voor één samenwerkingsverband dat het Innovatiepad gaat ontwikkelen, aanleggen en beheren.

Foto: Frans Nikkels