Nieuws Actueel

Kom ook naar het Rabo Ondernemerscafé in The Gallery

Van onze redactie 22 januari 2015

De bijeenkomst, die wordt georganiseerd door de Rabobank Enschede-Haaksbergen, staat in het teken van innovatie. Presentator Bas Wolters interviewt Marjan Weekhout, directielid van Kennispark, en ‘manager bedrijven’ Giljam Wartena van de Rabobank over dit thema. Verder komen de ondernemers Hans van den Vlekkert en Jos-Willem Verhoef aan het woord. Van den Vlekkert is ceo van de Phantera Group in Enschede. Tot deze holding behoort Lionix, een in bedrijf dat is gespecialiseerd in lab-on-a-chip technologie. Jos-Willem Verhoef is directeur van Optisense Enschede, ontwikkelaar van hoogwaardige biosensoren.

De bijeenkomst in The Gallery begint om vijf uur. Gastheer Rabobank ontvangt de bezoekers vanaf half vijf. Het Ondernemerscafé duurt tot kwart voor zes en wordt afgesloten met een borrel. Leden van deOndernemer.nl/oost kunnen de gratis toegangskaarten aanvragen op het internetplatform. Dit alles volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt.’

deOndernemer.nl/oost telt inmiddels 500 leden. In december 2014 bezochten 12.500 unieke bezoekers de site. Dat is een fraai resultaat voor een internetplatform dat eind december nog maar zes weken online was.

Aanmelden voor het Rabo Ondernemerscafé kan hier.

Foto: The Gallery (Hollandse Hoogte)