Nieuws Actueel

Kvk: nieuwe app laat ondernemers veranderingen in de buurt zien

Van onze redactie 23 maart 2015

Kvk HH

De app-gebruiker krijgt niet alleen nieuwe bedrijven, mutaties bij bestaande bedrijven en faillietverklaringen te zien, maar ook verwijst de app naar informatie van de gemeente over bouwvergunningen, bestemmingsplannen en wegomleggingen. De app helpt zo ondernemers om kansen beter te benutten, omdat ze nu sneller weten wat er speelt.

GratisDe app is vanaf maandag gratis beschikbaar in de appstores van Google, Apple en Windows. De nieuwe app is een uitbreiding van de bestaande KvK App Handelsregister, die vorig jaar is gelanceerd en het zoeken in het Handelsregister gemakkelijk maakt. De gebruiker van de ‘Buurt update’ kan zijn buurt zelf selecteren en kiezen voor een straal van één tot drie kilometer.

UpdateDe KvK werkt aan een grotere toegankelijkheid van het Handelsregister. Het register biedt zekerheid bij het zakendoen. De gegevens van het Handelsregister zijn nu al beschikbaar op straatniveau. De nieuwe app maakt het raadplegen van de gegevens makkelijker en sneller. Er is ook een webversie van ‘Buurt update’ beschikbaar via www.kvk.nl/buurtupdate.