Nieuws Actueel

Kwetsbaarheid is kracht

Bram de Vrind 24 juli 2015

Blogtop 5 ondernemer ontspannen kracht

Kwetsbaarheid is kracht en fouten maken mag, betoogde Sigrid Jansen in haar blog op DeOndernemer.nl. Om daaraan toe te voegen: "Word wakker! Je kan het tij keren!" Haar oproep zorgde voor een stortvloed aan kliks en de nummer 1 positie in de blogtop 5 van de voorbije week. De volledige lijst vind je hieronder.

1. Sigrid Jansen - De schaamte voorbijWe leven in een snelle wereld waarin je meetelt als je sterk, flexibel en succesvol bent. Als ondernemer is dit het beeld wat je van jezelf naar buiten wil brengen. Maar achter de deuren van bedrijven gaat veel leed schuil.

2. Sofie van der Meer - Kekke selfies in fitnesspakjesAls er één markt competitief en trendgevoelig is, is het wel de afslankmarkt. Dieetprogramma’s en boeken over de juiste voeding volgen elkaar in rap tempo op en iedere zomer kent wel zijn eigen ‘Sonja Bakker’. Hoe onderscheid je je als ondernemer in deze branche en hoe houd je het hoofd (langer dan een seizoen) boven water?

3. Sanne Cramer - Leg jouw bedrijfsnaam vast Zodra je je bedrijfsnaam weet claim je hier een internetadres voor. Weg is immers weg. Ditzelfde geldt voor je eigen naam. Liefst voor- en achternaam. Zo gaat er niemand met jouw naam content plaatsen die je niet wenst.

4. Bouwien Rutten - Proost op de GriekenNa een sluiting van 3 weken zijn de Griekse banken weer open. Gelukkig. Als je de mazzel hebt kun je als Griek maar liefst € 420 per week opnemen. Da’s een mooi bedrag. Daar kun je goed van eten, drinken en leuke dingen doen. Om de economie weer op gang te krijgen is dat broodnodig

5. Toin Saris - De papieren tijger is terugHet is tijdens de laatste jaren van de afgelopen economische crisis behoorlijk rustig geweest met de ego strelende advertenties van de makelaars. Adverteren kost veel geld en waar geen markt is, zijn dat kosten op sterfhuis.