Nieuws Actueel

Lach je Lens: mobiele photoboot voor op feestjes

Van de beginnende ondernemers overleeft 79 procent de eerste twee jaar, na vijf jaar blijft 60 procent over. Wie zijn deze doorzetters?

Wieneke Wennekes | Foto: Willem Paterik 24 juni 2016

Lach je Lens

'Een mobiel fotohokje, dat is Lach je Lens, een gadget voor op feestjes. Neem een bruiloft. Wij maken het ontwerp voor de fotoprint, in de stijl van de uitnodiging bijvoorbeeld. Een van onze assistenten begeleidt de gasten en helpt ze met het uitzoeken van attributen en verkleedkleren, die we altijd meenemen. Vervolgens stappen de gasten het hokje in. Als ze naar buiten komen, worden de foto's meteen geprint. Een superleuk aandenken voor op de koelkast. Onze fotohokjes slaan alle foto's digitaal op, zodat het bruidspaar ze achteraf ook kan bekijken. Uiteraard komen er dan weleens naaktfoto's voorbij, haha.

Behalve op feestjes staan onze fotohokjes op festivals. Op het hokje zit een applicatie waarmee bezoekers hun foto's direct op social media kunnen delen. Tegenwoordig bieden we op evenementen ook green screens aan, waardoor we een digitale projectie in de foto kunnen zetten. Dan lijkt het bijvoorbeeld of je op een atletiekbaan aan het rennen bent met de beste hardlopers van de wereld.

We maken ontzettend veel leuke dingen mee. Op Roze Maandag in Tilburg stond een jongen op een foto gepassioneerd te zoenen met een meisje. Tien minuten later stond dezelfde jongen te tongen met een jongeheer. Dat zijn leuke anekdotes - we lachen ons regelmatig lens!"

Wie: Jasper Delleman (28) en Martijn Luijken (29)Wat: mobiel fotohokjeWaar: BredaSinds: april 2014Contact: lachjelens.nl

Ben jij een doorzetter en wil je in deze rubriek? Mail naar: westbrabant@deondernemer.nl.