Nieuws Actueel

Lil' Kleine begint patatzaak op Rembrandtplein in Amsterdam

Dat Lil' Kleine kan rappen, dát wisten we al. Maar in de 22-jarige blijkt ook een ondernemer te schuilen. De Amsterdammer gaat een patatzaak openen op het Rembrandtplein. Dat meldt Het Parool.

De Ondernemer 9 juni 2017

Lil Kleine

"Dat is goed geld verdienen en je betaalt weinig belasting, dus wel degelijk een investering voor de toekomst," zo vertelde de rapper over zijn horecaplannen aan de Grazia. De rapper vertelde onlangs tegen de Volkskrant dat hij dagelijks 500 euro uitgeeft aan eten en hasj.

De Belg

De zaak wordt momenteel verbouwd en zal De Belg gaan heten. Hij zal de patatzaak runnen met zijn moeder en zijn beste vriend Daniel Lam. De snackbar was voorheen eigendom van de vader van Lam, die onlangs is overleden, zei Lil' Kleine in een uitzending van Slam FM. Een openingsdatum is nog niet bekend, maar het zal niet lang meer duren, aldus de rapper.

Lees ook: De B.V. Humberto Tan draait op volle toeren

Horeca

Daarmee voegt hij zich bij het rijtje BN'ers dat een horeca-zaak bestiert. Onder anderen Gordon, Jan Smit en Nicolette van Dam gingen hem voor.

Grootse plannen

Lil' Kleine heeft grootse plannen met zijn zaak. "We gaan er de beste frietzaak van Nederland van maken." En de rapper is niet te beroerd om zelf af en toe ook een kroketje in het vet te gooien, heeft hij al laten weten.