Nieuws Actueel

Lisette Bosch nieuwe directeur Twente Milieu

Van onze redactie 30 juni 2015

Lisette Bosch

Bosch is de opvolger van Albert van Winden, die in maart 2014 opstapte. Sindsdien bekleedde Theo Lemmen de functie als interim-directeur.

Wedeo Bosch was sinds januari 2008 werkzaam als algemeen directeur van sociaal werkbedrijf Wedeo in Doetinchem. In die periode heeft ze de organisatie weten om te buigen van een traditionele sociale werkvoorziening naar een modern arbeidsontwikkelbedrijf. Daarvoor was zij onder andere werkzaam als Programmamanager bij zorgorganisatie Sensire / Meavita Nederland en als Directeur Regionaal Indicatieorgaan Oost Veluwe te Apeldoorn / Regiodirecteur Landelijk Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Foto: Lisette Bosch

WedeoBosch was sinds januari 2008 werkzaam als algemeen directeur van sociaal werkbedrijf Wedeo in Doetinchem. In die periode heeft ze de organisatie weten om te buigen van een traditionele sociale werkvoorziening naar een modern arbeidsontwikkelbedrijf. Daarvoor was zij onder andere werkzaam als Programmamanager bij zorgorganisatie Sensire / Meavita Nederland en als Directeur Regionaal Indicatieorgaan Oost Veluwe te Apeldoorn / Regiodirecteur Landelijk Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).