Nieuws Actueel

Lucky trots op nominatie Nightlife Awards

Van onze redactie 31 maart 2015

Lucky Rijssen Jeffrey Scholman

De nominatie vervult het Rijssense uitgaanscentrum met trots. ,,Uit de nominatie spreekt veel waardering voor het werk dat we doen”, zegt marketing coördinator Frank van der Pot. ,,Het is een landelijke verkiezing, waar ook verschillende grote jongens als Club Manhattan in Arnhem en Club Air in Amsterdam voor zijn genomineerd.”

Jurybezoek

De deelnemende clubs worden beoordeeld op populariteit en het bereik op Facebook. Ook is het aantal stemmen dat een uitgaansgelegenheid krijgt van het publiek van belang. Daarnaast heeft een jury van de Nightlife Awards een bezoek gebracht aan de deelnemende discotheken. ,,Bij ons hebben ze een bezoek gebracht tijdens de Pineapple Party die we enkele weken geleden hebben gehouden”, weet Van der Pot. ,,Daar hadden we geluk mee, want die avond was het uitverkocht en heerste er een super mooie sfeer. Wat ze uiteindelijk in het juryrapport hebben geschreven is bij ons echter niet bekend.”

Dat Lucky al twee keer eerder in de prijzen viel tijdens de Nightlife Awards en dit jaar weer genomineerd is voor de onderscheiding, geeft aan dat het bedrijf continuïteit hoog in het vaandel heeft staan. Het geheim van Lucky schuilt volgens Van der Pot in het enthousiasme van het team waarmee wordt gewerkt. ,,We proberen iedere keer weer iets nieuws te verzinnen. We hebben verschillende concepten voor de jeugd, maar bijvoorbeeld het feest ‘Brommers Kieken’ voor vijftigplussers. Met onze nieuwe concepten proberen we continu voorop te lopen.”

Bezoekers een memorabele avond bezorgen

Op die manier probeert Lucky haar bezoekers iedere keer weer een memorabele avond te bezorgen. ,,De beleving en veiligheid vinden we heel belangrijk, zodat mensen hier met een goed gevoel binnenkomen en aan het eind van de avond met hetzelfde gevoel vertrekken. Om bij te dragen aan die beleving hebben we onder meer grote LED-schermen hangen, werken we met een kick-offshow en confetti. Van alles grijpen we aan om onze bezoekers een zo mooi mogelijke avond te bezorgen.”

Of Lucky de Nightlife Award voor een derde keer binnensleept, wordt maandag 18 mei bekend. In Villa Thalia in Rotterdam worden dan de awards uitgereikt.

Foto: Uitgaanscentrum Lucky in Rijssen is genomineerd voor de Nightlife Award. (Jeffrey Scholman)