Nieuws Actueel

Luna: 's werelds slimste bed

Lotte Grimberg 17 februari 2015

Een goede nachtrust helpt je beter presteren op je werk. Om de best mogelijke nachtrust te creëren, ontwikkelde een groep jonge ontwerpers Luna. Een slimme matrashoes die met je meedenkt. Luna meet je slaappatronen, hartslag en ademfrequentie, en past zich hier steeds op aan.

SlaapcyclusDoordat de Luna alles kan meten, kan het matras zich perfect aanpassen op jouw slaapcyclus. Ben jij iemand die ervan houdt om lang te blijven liggen? Geen probleem! Luna zorgt ervoor dat de wekker een aantal keer snoozt. Ben jij iemand die graag in slaap valt met muziek? Ook geen probleem! Luna weet precies wanneer de muziek uit moet. Daarnaast zorgt de matrashoes ook voor een ideale temperatuur van je bed. Zo wordt je fit en uitgerust wakker.

CrowdfundingactieLunasleep begon in eerste instantie als crowdfundingactie op Indiegogo. Maar binnen twee dagen werd het doel van honderdduizend dollar al behaald. Inmiddels hebben de bedenkers zevenhonderdduizend dollar binnengesleept.

Ben je toe aan een dagelijkse goede nachtrust? De matrashoes gaat in productie en zal zo'n 200 dollar (175 euro) moeten gaan kosten.