Nieuws Actueel

Makelaars Snelder Zijlstra, Post jr. en Ten Hag showen nieuwbouwwoningen bij Maison Manon

Van onze redactie 17 april 2015

Maison Manon Manon en Jan Nijland Martijnten Cate

Het idee komt van de makelaars Snelder Zijlstra, Post jr. en Ten Hag die acht jaar lang een nieuwbouwbeurs hebben gehouden in het Holland Casino. „We wilden een keer wat anders, iets in een lifestyle achtige omgeving”, legt Kim Wiggers van Snelder Zijlstra uit. „We willen mensen leuke plaatjes kunnen laten zien. Manon Nijland was direct enthousiast.”

Nieuwbouw

Wiggers benadrukt dat het bij dit event alleen om nieuwbouw gaat. Dan gaat het bijvoorbeeld om kavels van ’t Vaneker, Fokkerweg en Prins Bernhardpark. Om appartementen in het Brouwhuis en om vijf stadsvilla’s in Roombeek. Om woningen op De Bleekerij in Boekelo, Saller Losser en de Laares.

Bij de kavels en de nieuwbouw gaat het niet alleen om grote of dure kavels en woningen. Voor het eerst is ook het plan te zien voor de bouw van 45 rijwoningen op het Getfertplein. In de goedkopere klasse vallen ook de huizen in Groenplaats Boswinkel-Oost, waar de flats worden gesloopt.

Hypotheekadviseurs

Er is deze 22e april in Maison Manon meer te ervaren. Naast inspiratie opdoen en kavels en woningen zien, zijn andere partijen aanwezig, zoals hypotheekadviseurs en notarissen. Dat voor een woensdag is gekozen heeft te maken met de drukke meimaand met twee weken schoolvakantie en Pinksteren. „Er is geen geschikt weekend vrij”, zegt Kim Wiggers er over. „In juni ben je te laat met een dergelijk gebeuren. Eind april is de beste tijd. Een woensdag van 17.00 tot 20.00 uur lijkt een mooi moment. Het gaat hier om een totaal voor kavels en nieuwbouw.”

Foto: In de winkel van Manon en Jan Nijland zijn nu ook nieuwbouwwoningen te bezichtigen. (Martijn ten Cate)