Nieuws Actueel

Makers A'dam-E.V.A. willen kerstspecial maken

Van onze redactie 17 april 2015

Image 4861698

"De serie is altijd opgezet als drieluik en dit seizoen is luik 3", legt hij uit. Maar Ter Hall en zijn vaste scenarist Robert Alberdingk Thijm hopen nog wel een kerstspecial van A'dam-E.V.A. te mogen maken. “Onze afleveringen spelen zich allemaal af in het voorjaar en de zomer”, vertelt hij. "En we hebben een paar ideeën voor onze personages die veel beter in de decembermaand passen. Bovendien merken we nu al dat we zelf heel veel moeite hebben om afscheid van ze te gaan nemen."

Extra crewleden Voor de opnames van het nieuwe seizoen zijn de makers nog op zoek naar 140 extra crewleden die met hun mobiele telefoon een aantal shots kunnen filmen die in de leader van de nieuwe reeks gebruikt kunnen worden. Fans die zich aanmelden via de Facebookpagina van A'dam-E.V.A. worden per mail verder geïnstrueerd over het 'geheime project', zoals Ter Hall het noemt.

A'dam-E.V.A. gaat over verbindingen die mensen in het moderne leven met elkaar aangaan. De hoofdpersonages zijn Adam en Eva (Teun Luijkx en Eva van de Wijdeven), die in het 2e seizoen proberen te wennen aan hun rol als ouders. In reeks 3 gaan ook het homokoppel Harm-Jan en Jerom (Rick Paul van Mulligen en Rutger Remkes) proberen vaders te worden en starten zij de zoektocht naar een draagmoeder.