Nieuws Actueel

Marketingcommunicatiebureau L’Amp organiseert Wielercafé in Almelo

Van onze redactie 3 augustus 2015

Profronde Wieler Caf L Amp

Tijdens deze avond ontvangt Eddy van der Ley (schrijver, presentator, journalist voor Algemeen Dagblad) u voor een informatief en informeel treffen. Gasten zijn ex-wielrenners Gert Jakobs en Rob Harmeling.

Passie Jordy Kamphuis van L’Amp: “L’Amp is bij verschillende sportevenementen betrokken en ik heb zelf een achtergrond in de sport. Vanuit deze passie hebben wij besloten om een uniek moment toe te voegen twee weken vóór de Profronde Almelo waarbij wij als partner zijn betrokken. Als mensen interesse hebben dan kunnen zij zich wenden tot mij en wij zullen ervoor zorgen dat er een interessante mogelijkheden komen te liggen voor bedrijven die zich willen koppelen aan dit evenement.”

Evenement Het evenement vindt plaats in Bier & Wijnlokaal ’t Hookhoes te Almelo (Grotestraat 126 Almelo). Gasten zijn vanaf 19:30 uur welkom. Gedurende de avond is er naast het inhoudelijke programma uiteraard ook gelegenheid voor een biertje, bitterbal en de kans om eens een babbeltje te maken met echte wielrenhelden die je normaal alleen op TV ziet.

Mensen die het Wielercafé “Blabla Bier & Bitterballen” willen bezoeken kunnen hier kaarten bestellen.

Foto: L’Amp