Nieuws Actueel

Mercedes-Benz dealer Baan Twente onderscheiden voor klantvriendelijke werkwijze

Van onze redactie 15 januari 2015

De Mercedes-Benz Klant Nr. 1 Awards zijn dit jaar voor de achtste keer uitgereikt. Klanten kunnen via enquetes hun mening geven over het dealerbedrijf. Hierbij komt alles aan bod: van de showroom tot aan de werkplaats. Met de verkiezing streeft Mercedes-Benz naar de meest tevreden klanten van Nederland.

Beide dealers sprongen er uit met zeer hoge waarderingscijfers van klanten. Het is de derde keer op rij dat de de vestiging in Rijssen de medaille wint.

MedaillesDirecteur Gerd van der Kolk van Baan Twente in Hengelo nam de bronzen medaille in ontvangst: “We zijn vooral blij met deze onderscheiding omdat hij ons rechtreeks door klanten is toegekend, voor onze klanten doen we het tenslotte. Al onze medewerkers zetten zich altijd maximaal in voor elke klant. Het is mooi om te zien dat dit zich uitbetaalt, niet alleen in Hengelo, maar in alle vestigingen van Baan Twente.” Directeur Gert Jan Baan van de vestiging in Rijssen nam de gouden medaille in ontvangst: "De speciale band met onze klanten heeft voor de derde keer op rij geleid tot deze prestigieuze onderscheiding, het bewijs dat onze klanten tevreden zijn én blijven."

Foto: Baan Twente