Advertorial van images/news_items/massagegroot.jpg

Nieuws Actueel

Met een massagetafel langs de deuren

"Dat beslis je niet even in een half uurtje."

Van onze redactie 11 november 2015

Massagegroot

De oud-voetballer van FC Berghuizen erkent dat het een grote stap is geweest om als zelfstandig masseur door het leven te gaan. "Ik werkte bij Sauna Saré, maar daar werd mijn contract niet verlengd en dan moet je wat", zegt Boberg. "Ik was behalve met mijn werk bij Saré al actief als masseur bij FC Berghuizen en een dag per week gaf ik al massages, maar om het uit te breiden naar de hele week dat was best even een moment. Dat beslis je niet even in een half uurtje." Dat schrijft Tubantia.

Boberg kent het belang van een gezond lichaam. Als voetballer heeft hij tot zijn 38e in het eerste elftal van Berghuizen gespeeld. "Ik heb altijd goed op mijn lichaam gelet en er goed voor gezorgd. Daarom heb ik het ook lang volgehouden. In mijn huidige werk kom ik veel mensen tegen die bijvoorbeeld lange dagen achter een computer zitten of ander zwaar werk doen en daardoor klachten krijgen. Maar ook werk ik uiteraard met veel sporters die hun lichaam goed willen verzorgen en die daar ook heel bewust mee bezig zijn. Iedereen kan bij mij terecht", zegt Boberg.

VoordeelToch heeft hij geen eigen praktijkruimte, maar komt Boberg met de massagetafel bij de mensen thuis of op een bedrijf. "Het grote voordeel van mijn huisbezoeken is dat de mensen de behandeling in de eigen, vertrouwde omgeving krijgen. Na de behandeling hoeven mensen niets meer en dat komt de behandeling ten goede." Behalve op massage richt Boberg zich ook op blessurepreventie, herstel na een (sport)blessure en op hoofdpijnbestrijding.

VerrassingenHij wijst er op dat massage nog niet wordt vergoed door verzekeraars. "Ik ben transparant en wil mensen niet voor onaangename verrassingen plaatsen."