Nieuws Actueel

MKB-voorzitter Jacco Vonhof columnist De Ondernemer

De nieuwe voorzitter van MKB-Nederland, Jacco Vonhof, wordt columnist bij De Ondernemer. Zijn eerste bijdrage verschijnt er dinsdag 13 november online en is dan ook te lezen in het AD en Het Parool, waarin De Ondernemer wekelijks een eigen pagina heeft.

Redactie De Ondernemer / MVO 2 november 2018

Jacco Vonhof MKB Nederland

De column van Jacco Vonhof maakt onderdeel uit van een inhoudelijke vernieuwing van De Ondernemer. Er is een uitgebreider netwerk aan schrijvende experts binnen de ‘ondernemerswereld’ samengesteld, er wordt meer eigen redactionele content gepubliceerd en nieuwe columnisten doen hun intrede. Bovendien zal het mediamerk zich binnenkort verder verbreden met audio en video.

Maandelijks

,,We hebben Jacco Vonhof gevraagd maandelijks columns te gaan schrijven op de manier waarop we hem eerder hebben leren kennen: maatschappelijk betrokken en gedreven’’, aldus Robert van den Ham, content director bij De Ondernemer. ,,We kijken uit naar en kijken kritisch mee met zijn onderwerpkeuzes, en gaan op de voet volgen hoe deze ondernemer in hart en nieren zijn nieuwe bestuurdersrol oppakt.’’

Meer smoel

“Ik ben enthousiast om met een eigen column te beginnen”, zegt Jacco Vonhof. “Een van de ambities in mijn nieuwe rol is het MKB meer smoel geven en duidelijk maken wat ondernemers bezighoudt en nodig hebben: in Den Haag, maar zeker ook daarbuiten. Om te kunnen groeien, om te kunnen doen waar ze goed in zijn, om hun enorme belang voor economie en maatschappij blijvend waar te maken. Ik wil tegelijk duidelijk maken dat ondernemers ook gewoon mensen zijn, met kinderen die naar school gaan, ouders die zorg nodig hebben. Mijn columns zullen dan ook over een breed scala aan onderwerpen gaan. “

Groeiend bereik

De Ondernemer is het grootste media-platform voor ondernemers in het MKB, en is onderdeel van de Persgroep. Er is onder meer een groeiend maandelijks online bereik van ruim 450.000 unieke bezoekers, 110.000 Nieuwsbrief-ontvangers en 1,1 miljoen lezers van de wekelijkse dagbladpagina.