Nieuws Actueel

Modieus Spaans stadsrakkertje

Rik Nizet 22 januari 2014

Seat en modemerk Mango zien een samenwerking wel zitten en introduceren samen de Seat Mii bij Mango. Omdat de modewereld altijd een seizoen verder kijkt meldt de importeur dat dit opvallend modieuze actiemodel nog voor de zomer bij de dealer staat.Special: Autosalon

De Seat Mii by Mango gaat gekleurd in ‘Glam Beige’ en ‘Black’ door het leven. Het Spaanse stadsrakkertje is opgewaardeerd met 15 inch lichtmetalen velgen en natuurlijk de nodige Mango-aanduidingen. Modebewust is de keuze voor alcantara-bekleding in het interieur, een zwarte dakhemel(!), lederen bekleding op het stuur, pookknop en handremgreep en diverse grijze afwerkingsaccenten met contrasterende stiksels. De hoofdsteunen zijn voor deze gelegenheid bestikt met het Mango-logo.

Luxe als elektrische ramen en spiegels, airco, een audiosysteem met CD/M3-speler, Safety Assist en Hill Holder is ook aan de Mii by Mango besteed. De Mii by Mango laat zich eind deze maand voor het eerst zien op het mode-event 080 Barcelona Fashion. Hij is daarnaast ook te zien op de komende autotentoonstelling van Genève.Lees verder.