Nieuws Actueel

ModusLink op weg naar groei in Apeldoorn

APELDOORN - ModusLink Global Solutions heeft vandaag in Apeldoorn zijn nieuwe centrum voor e-commerce oplossingen in gebruik genomen. Het gebouw aan de Wapenrustlaan moet uitgroeien tot een 'e-commerce hub' en partners en andere grote e-commerce bedrijven aantrekken.

Van onze redactie 12 november 2015

Moduslink apeldoorn

Samen zullen de partners streven om te innoveren en te verbeteren hoe de huidige grote merken orders ontvangen, uitvoeren en producten vervoeren naar hun klanten. ,,De e-commerce industrie is snel gegroeid en dat zal het ongetwijfeld blijven doen," zegt Bram Barendregt van ModusLink. ,,Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt, er zijn altijd stijgende verwachtingen, waardoor producten vrijwel direct geleverd moeten worden. Deze verwachtingen betekenen dat bedrijven hun e-commerce en distributieketen moeten versnellen met de meest efficiënte en innovatieve oplossingen. Met ons nieuwe e-commerce kenniscentrum kan ModusLink aan deze verwachtingen blijven voldoen."

Factstory, een aanbieder van optimalisatiediensten voor zoekmachines uit Apeldoorn past naadloos binnen de samenwerkingsstrategie van ModusLink om e-commerce innovaties te promoten. ,,E-commerce wordt sterker door samenwerking," zegt Pim Mulder, Partner bij Factstory. ,,De mogelijkheid om kennis van de industrie, innovatieve aanpak en goede voorbeelden te delen in een collectieve, samenwerkende omgeving, kan de tevredenheid van de eindconsument alleen maar ten goede komen."