Nieuws Actueel

Nationale Groeimasterclass: Gratis ondernemersboeken bij inschrijving

Rik Nizet 16 oktober 2015

Gratis groei masterclass ondernemer groot

Op 27 oktober organiseren wij samen met Nlevator de Nationale Groeimasterclass; een evenement voor-, en door groeiondernemers. Bij inschrijving voor de Nationale Groeimasterclass ontvangt de deelnemer het Groei-boekenpakket ter waarde van 73 euro er gratis bij. Hierin zitten de volgende boeken:

Scaling Up de nieuwe Nederlandse editie van het boek van Verne HarnishGroter Groeien van Kees de JongHoe vind ik een investeerder? van Peter Rikhof & Wietze Willem MulderSchrijf je hier in voor de Nationale Groeimasterclass op 27 oktober in Studio 21 in Hilversum.

Ambitieuze ondernemersTijdens dit evenement komen al de partijen bijeen die iets kunnen betekenen voor de Nederlandse groeiondernemer (jou dus) van coaching, educatie, financiering en regelgeving tot groeiversnelling, internationalisatie en nog veel meer. Kortom, een evenement voor gekwalificeerde groeiondernemers die nog harder willen groeien, en voor ambitieuze ondernemers die zich tot snelle groeiers willen ontwikkelen.

Verne HarnishNaast 's werelds bekendste groeigoeroe Verne Harnish van het boek Scaling Up zullen zeven Nederlandse groeiondernemers hun inzichten delen. Meer informatie valt hier terug te lezen.

EXCLUSIEVE AANBIEDINGOmdat DeOndernemer.nl als kennispartner is aangesloten bij de Nationale Groeimasterclass mogen wij onze relaties een exclusieve aanbieding doen. Meld je nu aan voor de Nationale Groeimasterclass en ontvang (per deelnemer) een groei-boekenpakket ter waarde van 73 euro. Let op; er zijn slechts 150 boekenpakketten beschikbaar.Nationale GroeimasterclasZoek mensen die beter zijn dan jijGoeroes laten bedrijven groeien