Nieuws Actueel

Nederlands kampioenschap voor ZZP'ers

Rik Nizet 14 juli 2015

Golfen hole in one verzekeren groot

ZP Golf, een nieuwe golfclub voor zelfstandig professionals, organiseert het eerste Nederlands Kampioenschap Golf voor ZZP’ers. Het toernooi vindt plaats op vrijdag 25 september op BurgGolf Haverleij in Den Bosch. ZP Golf is het nieuwste initiatief van kennisbemiddelaar HeadFirst.

ZP Golf is een unieke community van ZZP'ers die passie voor golf en ondernemerschap met elkaar delen. "Voor ZZP’ers, die we graag zelfstandig professionals noemen, is het – voor het vinden van nieuwe opdrachten - essentieel om te netwerken. Golf is een prima manier om op een ontspannen en sportieve manier in contact te komen met andere zp’ers en potentiële opdrachtgevers. Het aangename wordt zo met het nuttige gecombineerd", legt initiatiefnemer van ZP Golf, Boy Kruiswijk, uit.

Leden van ZP Golf kunnen niet alleen golfafspraken maken en zodoende nuttige contacten opdoen, maar ook deelnemen aan wedstrijden en evenementen. Daarnaast profiteren ze van exclusieve voordelen, zoals korting op greenfees, golftrips, -materiaal en -lessen. Hiervoor zijn samenwerkingen aangegaan met onder andere Golf USA, Druh Belts en BurgGolf, de organisatie achter een groot aantal golfbanen in Nederland.

"We zijn heel blij met de samenwerking met ZP Golf. We vinden het belangrijk de golfsport laagdrempelig te maken voor iedereen, zowel voor geoefende spelers als voor beginnende golfers. Zo ook voor de ruim 800.000 hardwerkende zelfstandig professionals die ons land rijk is", aldus Henk-Jan de Boer, operationeel directeur van BurgGolf. "Golf is en blijft de nummer één zakelijke sport, waar plezier en zakendoen samenkomen. Dat maakt het bij uitstek de perfecte sport voor zp’ers. We laten ze met plezier kennismaken met de golfsport en onze golfbanen."

Eerste NK GolfOp 25 september vindt op BurgGolf Haverleij in Den Bosch het eerste officiële NK Golf voor zelfstandig professionals plaats. De zp’ers lopen 18 holes volgens het shotgun-principe, waarbij alle deelnemers gelijktijdig op verschillende banen starten. De winnaar van het toernooi mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen voor zelfstandig professionals noemen.

AanmeldenDe kosten voor één jaar basis lidmaatschap van ZP Golf bedragen €25,-. ZZP'ers die ZP Golf als NGF-homeclub verkiezen, betalen €50,-. Voor deze leden wordt onder andere de golfstatus en handicap geregistreerd. De inschrijfkosten voor het Nederlands Kampioenschap van 25 september bedragen €50,-. Deelname is exclusief voor leden van ZP Golf. Voor het volledige programma van het toernooi en de mogelijkheid tot aanmelden kan hier.