Nieuws Actueel

Nestlé serveert koffie met blote borsten

Bram de Vrind 28 augustus 2015

Barista nestle creamer video 335

Hoe breng je koffiecreamer met een 'vleugje natuur' aan de man? Daar weten ze bij Nestlé wel raad mee. In een campagnevideo worden klanten geserveerd door poedelnaakte barista's. Natuurlijker kan immers niet, toch?

De klanten in de video weten van niets als ze hun favoriete koffiecorner in Manhattan (New York) binnenstappen. Tot hun grote verbazing worden ze geholpen door barista's die niets meer dragen dan een laag kleurrijke bodypaint. En de koffie is ook nog eens gratis.

Natuurlijke ingrediëntenDe voedingsgigant claimt dat zijn nieuwe creamer alleen natuurlijke ingrediënten bevat, zoals melk, crème en suiker en dito smaken zoals kaneel, hazelnoot en vanille. "We zijn verrassend naturel, net als onze creamer", verklaart een barista met blote billen en borsten tegenover een klant.

PerplexKlanten staan perplex, een aantal vraagt zich af of ze niet te veel koffie op hebben. Andere klanten laten hun waardering blijken: "Dit is de beste vrijdag die ik in tijden heb beleefd", zegt één van hen.

3,8 miljoen kliksDe video die vorige maand online werd gezet, is in ieder geval qua bezoekersaantallen een succes. De campagne pakte op YouTube al bijna 3,8 miljoen kliks.

StaartjeMission accomplished voor Nestlé zou je zeggen, maar wellicht krijgt de video voor de levensmiddelenreus nog een vervelend staartje. De New Yorkse voedsel- en warenautoriteiten onderzoeken of de blote barista's de hygiëneregels hebben overtreden.