Nieuws Actueel

Nieuwe fanshop Heracles Almelo opent maandag 13 juli

Van onze redactie 9 juli 2015

Fanshop Heracles Almelo Lenneke Lingmont

Komende maandag om 12.30 uur wordt de nieuwe fanshop geopend, inclusief producten met het nieuwe logo van de club.

Signeersessie "We hopen dat het lekker druk wordt", vertelt Ros. "De spelers Thomas Bruns, Brahim Darri en Paul Gladon zullen bij de opening aanwezig zijn voor een signeersessie. Ook de technische staf komt een kijkje nemen. Daarna vertrekken zij op trainingskamp." In de nieuwe fanshop kunnen straks ook wedstrijdkaartjes worden gehaald. "Hier kan iedereen tenminste droog in de rij staan", merkt Rolefes op.

Positieve Impuls "Ik merk dat het nieuwe logo een positieve impuls geeft aan de club", zegt Ros. "Mensen willen erbij horen. Welke producten straks over de toonbank zullen vliegen? Naast het shirt zijn dat doorgaans babyspullen, sjaaltjes, petjes en dekbedovertrekken. Qua namen die op shirts worden gedrukt, doen Bruns, Darri en Te Wierik het goed. Maar ook de naam van de keeper is vaak populair onder jonge keepertjes."

De fanshopmedewerkers kregen inspraak bij de inrichting van de nieuwe shop. Het is de bedoeling dat spullen met het oude logo snel vertrekken uit het assortiment, weet Rolefes. "Maar zolang nog niet alles met het nieuwe logo er is en we nog veel zaken met het vorige logo hebben, zullen die er nog even hangen."

Medewerkers Nicole Lokotte, Thomas Rolefes en Marlot Ros in de nieuwe Heraclesfanshop. Foto: Lenneke Lingmont