Nieuws Actueel

Nieuwe zaak Bliss in Overdinkel is totaalconcept op gebied van lifestyle

Van onze redactie 25 november 2014

Bliss is een totaalconcept op gebied van aandacht, lijfstijl en inzicht. Het klinkt wat plastisch, erkennen de twee vriendinnen zonder omhaal, maar ze leggen het uit. „Bij ons kunnen mensen terecht voor afslanken via het Cambridge Weight Plan, It work Bodyplan, afslanken met ‘normale’ voeding, het krijgen van voedingsadviezen om verandering te brengen in hun eetwijze”, zegt Nataly, die zelf ooit 50 kilo afviel met behulp van de Cambridge.

WorkshopsNaast bovengenoemde zaken om af te vallen, kunnen mensen ook terecht voor workshops op gebied van voeding en leefstijl, leefstijlcoaching, adem- en ontspanningstechnieken, massages, full body of gezichtsmassages en beautybehandelingen. „We bieden een breed pakket aan om mensen bewuster te laten leven en gezonder te laten worden”, zegt Kim von Boltog.

WelnessInmiddels staan ze aan de vooravond van hun nieuwe zakelijke avontuur en dat ze daarbij in Overdinkel zijn beland, is voor de in Hoorn geboren Nataly en de Hengelose Kim op louter toeval gebaseerd. „We hebben ambities om ons bedrijf te laten groeien en ooit een wellnesstak toe te voegen aan onze bedrijfspoot. Maar eerst gaan we hier proberen mensen op een laagdrempelige manier te helpen om een gezondere leefstijl aan te leren.

Vanaf vrijdag is Bliss geopend en dan is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. De eerste workshops staan al gepland. 29 november is er herfstig kuieren, mijmeren en fröbelen van 13 tot 16.30 uur en op 13 december van 12.30 tot 15.00 uur: Hoe overleef ik de feestdagen. Voor meer info zie de site.

Foto: Nataly Entius en Kim von Boltog (Emiel Muijderman)