Nieuws Actueel

'NL barst van ondernemerschap, doorgroei blijft uit'

Rik Nizet 19 oktober 2015

Bureau kantoor vrouw ondernemen 335

"Nederland barst van het ondernemerschap, maar ons land blijft achter in het aantal bedrijven dat daadwerkelijk doorgroeit. Daar willen we met de Nationale Groeimasterclass verandering in brengen", aldus Harold Goddijn (Tom Tom), voorzitter van de Raad van groeiambassadeurs.

EVENT Schrijf je hier in en ontvang een gratis boekenpakketOp dinsdag 27 oktober komen in Hilversum meer dan vijfhonderd ondernemers samen voor de tweede editie van de Nationale Groeimasterclass.

Nationale Groeimasterclass is een dag voor ervaren ondernemers die hun snelle groei beter willen managen, of ondernemers die inspiratie willen opdoen om snelle groei te creëren.

Scale you ImpactHet thema is 'Scale your Impact' - met de belofte aan de ondernemer,'verdubbel je groei'.

Vern HarnishDe keynote wordt vervuld door 's werelds bekendste groeigoeroe Vern Harnish, auteur van de het boek "Scaling Up". Harnish staat bekend om zijn praktische aanpak voor het creëren en managen van snelle groei. De masterclass is toegankelijk voor meer ervaren ondernemers die hun snelle groei beter willen managen, of ondernemers die inspiratie wilen opdoen om snelle groei te creëeren

Snelstgroeiende ondernemersZes van Nederlands snelstgroeiende ondernemers, Pieter Zwart (Coolblue), Heleen Dura van Oord (DQNA), Harald Swinkels (NLE), Han de Groot (Matrixlab/Macromill), Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl) en Murat Kiran (Conclusive), zullen de geheimen achter hun groeiformule delen.EXCLUSIEVE AANBIEDINGOmdat DeOndernemer.nl als kennispartner is aangesloten bij de Nationale Groeimasterclass mogen wij onze relaties een exclusieve aanbieding doen. Meld je nu aan voor de Nationale Groeimasterclass en ontvang (per deelnemer) een groei-boekenpakket ter waarde van 73 euro. Let op; er zijn slechts 150 boekenpakketten beschikbaar.Nationale GroeimasterclasZoek mensen die beter zijn dan jijGoeroes laten bedrijven groeien