Nieuws Actueel

Olcay Gulsen: "Ik ben dichter bij mijn hart gekomen"

Van onze redactie 15 april 2015

Image 4857990

"Ik was misschien mannelijker dan veel vrouwen", aldus Gulsen, die het BNN-programma Werk aan de winkel presenteert. 'Ik was altijd rationeel, zat altijd in mijn hoofd. Mijn zakelijke positie heeft mijn emotionele ontwikkeling nogal achtergesteld, denk ik nu."

Automatische piloot De SuperTrash-eigenaresse laat haar emoties tegenwoordig meer toe. "Als mensen mij nu een verschrikkelijk verhaal vertellen, raakt het me ook echt. Ik reageerde altijd op de automatische piloot. Ik wil niet zeggen dat ik nep was, maar ik ben nu oprechter."

Gulsen (34) las onlangs een aantal oude uitspraken van zichzelf terug waar ze zich niet meer in herkende. "Ik kon me haast niet voorstellen dat ik zulke oppervlakkige dingen had geroepen, maar een jaar of 2 geleden deed ik gewoon mee met al die bullshit."

Geen plek voor liefde De ex van oud-voetballer Edgar Davids laat in het interview verder weten dat ze even geen plek heeft voor de liefde. "Liefde betekent ook mensen toelaten die je emotioneel in de war kunnen maken."