Nieuws Actueel

Oldenzaals bedrijf Flowsports genomineerd voor Freelancer of the Year Award

Van onze redactie 4 december 2014

Blokhuis helpt met haar bedrijf Flowsports profvoetballers bij zaken als: contractbegeleiding, loopbaanbegeleiding en sponsoring.

Blokhuis staat momenteel met haar bedrijf op een hoge plaats in de ranglijst. Er zijn in totaal 100 bedrijven genomineerd. De winnaar ontvangt 25.000 euro aan mediabudget op BNR en mag een jaar lang rijden in een minicooper. Geef je stem hier.

FOTY AwardsDe FOTY Awards wordt georganiseerd door BNR Nieuwsradio, Knab, Telfort Zakelijk en Victor Mundi met als doel de beste ondernemer van Nederland te vinden. Zzp'ers, freelancers, interim professional en andere zelfstandigen kunnen zich hier inschrijven.

Kamer van KoophandelLeoni Blokhuis neemt deel aan IkStartSmart Overijssel, een programma dat ambitieuze starters stimuleert door middel van coaching, training, netwerken en microkrediet. Het programma wordt uitgevoerd door de Kamer van Koophandel. Starters die aan het IkStartSmart traject willen deelnemen, kunnen zich aanmelden tot 31 maart 2015. Kijk hier voor meer informatie over IkStartSmart.

Foto: Marieke Bakker