Nieuws Actueel

'Ondernemend samenwerken' centraal op Business Meets Twente

Van onze redactie 22 oktober 2015

Business Meets Twente Key Visual 1

‘Business Meets Twente’ is één van de grootste B2B evenementen in de regio. Het event biedt bedrijven niet alleen een podium en netwerklocatie, maar is ook een bron van inspiratie en een plek waar kennis en inzichten worden gedeeld. Er is een doorlopend programma met boeiende lezingen, verrassende workshops en gerenommeerde sprekers.

‘Ondernemend samenwerken’Ook dit jaar staat het thema ‘Ondernemend samenwerken’ centraal. Daarmee wordt gedoeld op kennis delen en verbinden in de breedste zin van het woord. In tijd van economische laagconjuntuur is de ondernemer meer dan ooit ondernemend en zoekt dan ook naar creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Dat kan hij veelal niet alleen. Juist door slimme allianties met andere ondernemers aan te gaan komen nieuwe ideeën en businessmodellen tot stand.

Bram Moszkowicz De bekende jurist mr. Bram Moskowicz, tegenwoordig lijsttrekker van de politieke partij Voor Nederland (VNL), spreekt op 18 november op Business Meets Twente. De flamboyante tv-persoonlijkheid spreekt over zijn politieke missie, zijn verleden als advocaat en zijn visie op ondernemerschap, ondernemend samenwerken en de mogelijkheden van de regio Twente.

Moszkowicz kan putten uit een rijk arsenaal aan kennis en anekdotes. Als advocaat had hij cliënten als de in 2003 vermoorde Heineken-ontvoerder Cor van Hout, diens ‘collega’ Willem Holleeder, de Surinaamse legerleider Desi Bouterse, de vermoorde vastgoedmagnaat Willem Endstra, politicus Geert Wilders en topvoetballer Robin van Persie. Moszkowicz, telg uit een Limburgs advocatengeslacht, werd in 2013 door de Raad van Discipline uit zijn ambt gezet, maar ging verder als ‘jurist’. Hij was te zien in diverse tv-programma’s en ging eerder dit jaar een nieuwe uitdaging aan. Op 21 april presenteerde Moszkowicz zich als lijsttrekker van de politieke partij Voor Nederland (VNL). Daarmee doet hij in 2017 mee aan de Tweede Kamerverkiezingen.

Moszkowicz spreekt, aan de hand van interviewer Eddy van der Ley, vanaf 17.00 uur.

KosteloosTot en met 17 november is het mogelijk om je kosteloos aan te melden. Tijdens Business Meets Twente op 18 en 19 november zijn er op de eventlocatie entreekaarten te verkrijgen voor €25,- per stuk.

AanmeldenU kunt zich hier aanmelden.

Foto: Business Meets Twente