Nieuws Actueel

Ondernemers kunnen zich weer inschrijven voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap

Van onze redactie 17 september 2015

Normteq Koning Willem I Prijs ANP

Deze prijzen worden in mei 2016 wederom uitgereikt door Hare Majesteit Koningin Máxima en Prof. Dr. K.H.W. Knot, President van De Nederlandsche Bank N.V. en voorzitter van de Koning Willem I Stichting. De Koning Willem I Stichting wil met deze ondernemingsprijzen bekendheid geven aan positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie.

NormteqIn 2012 heeft het Twentse Normteq de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap in ontvangst mogen nemen. De onderneming wordt geroemd voor het realiseren van een innovatie met maatschappelijke impact, voor het feit dat de onderneming op diverse wijze duurzaam innoveert.

BelonenProf. Dr. K.H.W. Knot, President van De Nederlandsche Bank N.V. en voorzitter van het Bestuur van de Koning Willem I Stichting: “Het bestuur van de Koning Willem I Stichting ziet er naar uit om ook deze editie Nederlandse bedrijven te kunnen belonen voor goed en innovatief ondernemerschap. Ondernemingen die zich onderscheiden in durf, daadkracht en doorzettingsvermogen of bezig zijn met een duurzame ontwikkeling nodig ik dan ook van harte uit zich kandidaat te stellen voor de Koning Willem I Prijs of Plaquette 2016.”

Nederlandse ondernemingen kunnen zich tot en met 31 januari 2016 kandidaat stellen. Voor meer informatie over de procedure en inschrijving: www.kw1prijs.nl.

Vlnr: Wim van der Leegte (VDL), Klaas Knot (De Nederlandsche Bank), Harrie Evers (Norm-teq), Cor van de Ven (Vencomatic) en Koning Willem-Alexander poseren na uitreiking van de Koning Willem 1 Prijs in 2012. Foto: ANP