Nieuws Actueel

Ondernemers uit Twente introduceren 'ondernemen vanuit je kracht'

Van onze redactie 12 juni 2015

Bos Stock

Daarom is het concept van het Ardennen Offensief uitermate geschikt voor een brede doelgroep die hinder ondervindt van fysieke problemen, mentale vermoeidheid, motivatiegebrek en reddeloosheid.

Fysieke en mentale ongemakkenHet idee voor dit krachtige, inspirerende concept is ontstaan door een ervaringsdeskundige, namelijk een ondernemer uit Twente. Deze ondernemer kampte enige tijd geleden met allerlei fysieke en mentale ongemakken. In samenwerking met een zelf samengesteld ‘dreamteam’ van deskundigen is hij er helemaal bovenop gekomen. Maar het succes wil hij niet alleen voor zichzelf houden. Daarom is hij mede-initiator van het Ardennen Offensief om op deze manier andere ondernemers, managers en overige werklieden ook deze succesformule laten beleven met als doel: deze mensen moeten er weer bovenop komen met/onder de juiste begeleiding.DreamteamHet dreamteam bestaande uit een aantal ondernemers uit Overijssel hebben inmiddels de verantwoordelijkheid opgepakt om dit nieuwe project te realiseren in Nederland en België, zoals Robin Joostens uit Enschede. Hij begeleidt dagelijks topsporters uit binnen- en buitenland, waaronder profvoetballers. Ook personaltrainer André Wiggers van Fit in Twente is actief betrokken bij het Ardennen Offensief om met name aan de slag te gaan met het fysieke gestel.Doeltreffende mindset Tijdens het Ardennen Offensief gaan de deelnemers een miniweek naar een idyllisch rustoord, dat centraal gelegen is in de Belgische Ardennen. Gedurende het verblijf in de Ardennen gaan de deelnemers onder deskundige begeleiding op zoek naar hun sterke en zwakke punten. Daarbij wordt gewerkt aan hun mentale én fysieke aspecten. Zo wordt er gebruik gemaakt van motiverende groepstrainingen en individuele trainingen. Maar ook wordt van iedere deelnemer een profiel opgesteld door Robin Joostens. De begeleiders leren de deelnemers om door middel van praktische technieken sneller in rust te komen en bouwen bovendien aan een krachtige, doeltreffende mindset. Hierdoor neemt het creërende en ondernemende vermogen weer toe.

Meer energie Het Ardennen Offensief zorgt er bovendien voor dat de houding, algehele gevoel en vertrouwen van de deelnemers wordt verbeterd. Zodra de deelnemers weer terug zijn op de werkvloer of in het privéleven, stralen zij dit ook uit. Kortom; iedereen zal weer ‘landen’ en met meer energie beginnen aan vernieuwde uitdagingen.

Foto: Stock