Nieuws Actueel

Online marketing bureau Gladior uit Enschede genomineerd voor AFAS Award

Van onze redactie 29 mei 2015

Knipsel

‘Een hele eer natuurlijk!’ luidt de reactie op de website van Gladior. Het bedrijf is sinds 2014 partner van AFAS en helpt klanten van AFAS om beter vindbaar te zijn op internet.

Tom Visser, Senior Partner Manager/Senior Consultant bij Gladior: 'Wij werken nu drie jaar samen met AFAS en het afgelopen jaar heel intensief. Wij zijn dit jaar het bewijs aan het leveren dat wij meerwaarde hebben. Niet specifiek voor AFAS, maar eigenlijk voor de klant van AFAS.'GladiorGladior is een online marketing bureau dat sinds 2000 actief is. Het bedrijf is naar eigen zeggen ‘één van de grondleggers van zoekmachine marketing in Nederland’. Gladior is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een bureau met gespecialiseerde consultants die klanten adviseren van strategie tot praktijk.

AFAS AwardsAFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. AFAS ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Het bedrijf heeft ruim 350 medewerkers. De AFAS Awards worden jaarlijks uitgereikt aan ‘klanten die maximaal rendement behalen door optimaal te werken met de software van AFAS.’ Dit jaar zijn er de categorieën: ERP, HRM/Payroll, Accountancy, Onderwijs, Zorg en Welzijn en Partners&Experts.Stemmen kan hier (t/m 29-05).Hieronder legt Tom Visser, Senior Partner Manager/Senior Consultant bij Gladior, in een korte video uit hoe het bedrijf gebruik maakt van de software van AFAS en waarom zij de felbegeerde award moeten winnen.

Foto: www.gladior.com

Lees ook: Gladior Enschede: Kwart websites dreigt weg te zakken in zoekmachine Google