Nieuws Actueel

Onlinesupermarkt Picnic naar Apeldoorn

Van onze redactie 9 december 2015

Online supermarkt Apedoorn Picnic

Wanneer de eerste onlinesupermarkt van Nederland, Picnic, naar Apeldoorn komt is nog niet duidelijk, maar directeur Michiel Muller hoopt in de eerste helft van volgend jaar, meldt Omroep Gelderland dinsdag.

De onlinesupermarkt heeft haar distributiecentrum in Nijkerk en bezorgt nu al in Amersfoort en ook in Leusden wordt gestart met de dienst. Nieuw op de lijst is Apeldoorn, waar zeker binnenkort de elektrische bestelauto's van Picnic gaan rondrijden. Alleen wanneer ook in Apeldoorn via een app boodschappen bestelt kunnen worden is nog afwachten. Na de online bestelling worden de boodschappen op bepaalde momenten gratis thuisbezorgd.

De supermarkt claimt altijd de laagste prijs te hebben. Dat kan volgens de organisatie doordat ze alleen online verkoopt en dus geen panden heeft.

De komst van Picnic naar Apeldoorn zorgt ook voor nieuwe werkgelegenheid, vooral voor studenten. Zij moeten een rijbewijs hebben, aangezien ze met elektrische auto's de boodschappen gaan bezorgen. Muller zegt dat hij op zoek gaat naar vooral jongeren die twee of drie avonden per week willen werken.