Nieuws Actueel

Op zoek naar media-aandacht? Geef uw bedrijf op voor de 'Young Technology Award 2015'

Van onze redactie 11 augustus 2015

Young Technology Award Eric Brinkhorst 1

De Young Technology Award is een initiatief van Powered by Twente Innovation Events en wordt georganiseerd met partners PPM Oost, Twentebranding, Grant Thornton, Rabobank Enschede-Haaksbergen en Kennispark Twente. Finalisten maken kans op een cheque van 5000 euro. Het publiek mag daarnaast ook nog 1000 euro uitreiken aan hun favoriet. De Young Technology Award is een platform voor ondernemers op hun product te presenteren aan de pers, investeerders en potentiële klanten.

Ondernemers die zich aanmelden krijgen een professionele pitch training voordat ze op het podium klimmen en de jury moeten overtuigen.

Meld je aan voor 30 oktober via www.youngtechnologyaward.nl. De finale vindt op 8 december plaats in Enschede.

FlexxolutionsFlexxolutions uit Denekamp heeft vorig jaar de Young Technology Award gewonnen. De Award werd voor de zevende keer uitgereikt. Naast Flexxolutions maakten er nog 5 andere bedrijven kans op de prijs. Flexxolutions maakt van hoogwaardige technische weefsels afdek- en opslagproducten. Hiermee voorkomen ze het verspreiden virussen in de glastuinbouw en de voedingsindustrie. Ook innoveert het bedrijf met speciale toiletten en desinfecterende matten voor vluchtelingenkampen. In oorlogsgebieden gaan ze hiermee de verspreiding van ziektes tegen.

Kijk op onze eventpagina voor meer informatie.

Foto: Eric Brinkhorst