Nieuws Actueel

Opnieuw restaurant en café in voormalig zalencentrum Zandwijk in Vriezenveen

Van onze redactie 19 mei 2015

Zandwijk lars smook

Bas Winkel uit Vriezenveen begint het Grandcafé en restaurant Seven in het karakteristieke pand. Seven is een verwijzing naar het Bijbelse, heilige getal 7 dat staat voor volheid of volmaaktheid. Winkel heeft al een chef-kok op het oog.

ProefdraaienDe nieuwe huurder van het etablissement heeft het voornemen om komende maandag, tweede pinksterdag, te gaan proefdraaien voor een groep genodigden. Winkel gaat gebruikmaken van het bestaande kassasysteem, de keuken en het terras van ‘Zandwijk’. Daarnaast wordt het café-restaurant ook een ‘showroom’ voor de producenten van onder meer de lampen en de tafels. Deze spullen zijn voorzien van een prijskaartje en kunnen ter plekke worden gekocht.

PersoneelHoeveel mensen er aan de slag kunnen is momenteel nog onduidelijk. Binnenkort wordt verder ook duidelijk op welke momenten Seven voor publiek is geopend.

Bas Winkel is tevens eigenaar van het bedrijf InVia BV, een leerwerkbedrijf dat probeert jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen bij het vinden van een baan.

Foto: Lars Smook