Advertorial van Outstanding 24

Advertorial Actueel

Outstanding24: Dé innovatie in online debiteurenbeheer

Slim en makkelijk debiteurenbeheer is de key voor elke ondernemer. Daarvoor zijn tal van boekhoudpakketten. En die werken alle achthonderd naar behoren… althans als klanten hun factuur op tijd en volgens afspraak voldoen. De werkelijkheid is echter weerbarstiger. Want soms vergeet een klant het wel eens, overschrijdt stelselmatig de gangbare dertig dagen of informeert naar de mogelijkheid tot een betalingsregeling. En daar zijn al die systemen niet afdoende toe uitgerust. Tot voorheen althans, want het is het jonge, dynamische Outstanding24 dat hier een tool voor heeft ontwikkeld.

Van onze redactie 7 oktober 2019

Outstanding 24 online debiteurenbeheer

De vakkundige schouders zijn er in 2017 ondergezet, het jaar erop was één grote testcase en vanaf begin dit jaar is het operationeel, wat direct een enorme vlucht heeft genomen. Niet verwonderlijk overigens: Outstanding24 is namelijk dé innovatie in online debiteurenbeheer. “Hier geen standaardoplossingen maar maatwerk,” aldus directeur Anton Maas. “Bovendien heeft de MKB’er er nauwelijks omkijken naar; die is namelijk al druk genoeg met ondernemen en wil zoveel mogelijk ontzorgd worden.”

Twee klikken

“Dus als de betalingstermijn verstreken is, maakt Outstanding24 via een geautomatiseerde koppeling contact met het boekhoudpakket van de klant en neemt de werkzaamheden over, zonder dat hij zelf actie hoeft te ondernemen. De urgentie bepaalt hierin de tone of voice. Maar daar stopt het niet. Waar voorheen hele Excel sheets opgetuigd moesten worden om een betalingsregeling tot stand te brengen, volstaan in ons pakket twee toetsen bordklikken.”

Incassotraject

“Maar wat nu als dan nog steeds niet betaald wordt? De meeste MKB’ers zitten er niet op te wachten naar een incassobureau of deurwaarder te stappen. Het is toch een smet op de klantrelatie en bovendien hangt er een fiks prijskaartje aan. Vandaar dat wij in ons pakket dat incassotraject verzorgen, zodat de ondernemer hiervoor geen externe partij meer in de hand hoeft te nemen en de niet betalende klant weet dat het serious business is.”

Ambassadeurs

Gebleken is dat naast de MKB klant nog een andere doelgroep zeer te spreken is over het pakket van Outstanding24. “Het zijn de accountants en administratiekantoren die de win-winsituatie inzien,” besluit Maas enthousiast. “Zij zijn het nu eenmaal die in de boeken van hun MKB-klanten een te hoog openstaand factuursaldo zien. Door die klanten te wijzen op ons product snijdt het mes aan twee kanten. Verschillende van hen zijn inmiddels onze ambassadeurs.”

De UPS's van Outstanding24

  • Dynamic Flow
  • Realtime rapportage
  • Lager openstaand saldo
  • Behoud van controle
  • Volledig dossier
  • Koppeling met partners

Demo

Gebruiksvriendelijk tegen een scherpe prijs; dat kenmerkt Outstanding24. Uiteraard draagt het bedrijf zorg voor de automatische koppeling met het bestaande boekhoudpakket en richt het proces rondom debiteurenbeheer slim in. Zonder noemenswaardige inspanning worden uw facturen sneller betaald en houdt u meer tijd over voor uw klanten. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral contact op voor een demo.

Outstanding24

Prinsenkade 7A

4811 VB Breda

085 – 0185 137

info@outstanding24.com

www.outstanding24.com