Nieuws Actueel

People’s Business en ’t Lansink organiseren Directeurendiner

Van onze redactie 30 april 2015

Lansink Larsvan Galen

Het Directeurendiner is een bijzondere bijeenkomst in een bijzonder setting, dat inmiddels ruim 4 jaar wordt georganiseerd door People’s Business. In gesprek met Hotelier & Restaurateur Richard van den Hoeven van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink in Hengelo, ontstond het idee om in 2015 het Directeurendiner aan de Chef’s tafel van SVH Meesterkok en sterchef Lars van Galen te gaan organiseren.

Exclusief voor beslissers

Meesterkok Van Galen zal de deelnemers tijdens de avond verrassen met mooie, Frans-Nederlands georiënteerde gerechten met internationale hedendaagse accenten. Deelnemers aan de directeurendiners komen bovendien in contact met andere eindbeslissers. People’s Business en ’t Lansink organiseren de Directeurendiners exclusief voor decisionmakers, gepassioneerde ondernemers, bestuurders met visie, inspirerende leidinggevenden en eigenaren van bedrijven, overheden en (kennis-)instellingen.

De geplande data voor deze Directeurendiners zijn: 19 mei en 27 oktober 2015. De kosten voor deelname bedragen 149 euro, exclusief btw. De Directeurendiners bieden plaats aan 20 tot 25 personen. Registeren is verplicht via email: gerda@businesscompany.nl of info@hotellansink.nl.

Foto: Meesterkok Lars van Galen