Nieuws Actueel

Pop-up pretpark in Zeeland

Rik Nizet 14 juli 2015

Popuppretpark middelgroot

Omnium Sport & Recreatie organiseert vanaf 20 juli het Super Zomer Festival met een pop-up pretpark en de grootste ballenbak van Nederland in Goes. Meer dan 10.000 m2 speelplezier voor de hele familie. Vooral leuk voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd of voor opa's en oma's die een dagje de oppas hebben. Bezoekers kunnen de hele dag klimmen, klauteren, springen en glijden in het Pop-up pretpark en op wereldreis in Tropenland en Fobialand. Het Pop-up park blijft tot 30 augustus staan.

Naast het pretpark kunnen bezoekers ook gebruik maken van het Subtropisch zwembad met Fun & Beach. Het zwembad bevat naast glijbanen ook stoomcabines en een hot whirlpooltuin. In het Smulpaleis wordt er tevens eten en drinken verkocht.

Het Super Zomer Festival met het eerste pop-up pretpark van Nederland wordt georganiseerd door Omnium in Goes in samenwerking met Pleisureworld. Omnium Sport & Recreatie is centraal gelegen in Zeeland (25 auto minuten van Bergen op Zoom en de Zeeuwse kust, 45 minuten van Antwerpen.

Omnium Sport & Recreatie biedt alles onder één dak. Van een topsporthal - waar het pop-up pretpark wordt georganiseerd - tot vier squashbanen, 4 sporthallen, danszalen, horecaplein, subtropisch zwembad met vier zwembassins, lazy river en twee superglijbanen en een Tropische plantenwereld/Tropenland waarbij de 400 tropische bomen en planten niet alleen een bijzondere attractie vormen maar ook werken als energiecollector waar de warmte wordt onttrokken en wordt gebruikt voor het verwarmen van de sporthallen en de zwembaden.