Nieuws Actueel

Portugal verkocht voor 25.000 euro

Portugal.nl is gisteren de grote winnaar geworden van de Premium Travel Domeinnamen Veiling van Domeinmatch.nl. Portugal.nl werd verkocht voor een bedrag van EUR 25.000,- ex BTW.

De Ondernemer 9 september 2015

Portugaldomeinnamgroot

Naast Portugal.nl zijn er nog 17 andere domeinnamen in de veiling verkocht. In totaal werd er bijna EUR 40.000,- opgehaald met de veiling. Verkoper van Portugal.nl "BliXem internet" kijkt terug op een geslaagde veiling; die naast Portugal.nl ook de domeinnaam Brugge.nl verkocht zag worden.

Minimum verkoopprijsTijdens de Travel Veiling boden diverse grote reisorganisaties mee op domeinnamen als Duitsland.nl, Mallorca.nl, Tenerife.nl, Ibiza.nl en Kreta.nl. De domeinnamen Duitsland.nl en Ibiza.nl bleven steken op respectievelijk EUR 15.000,- en EUR 21.000,- en werden niet verkocht vanwege het niet halen van de minimum verkoopprijs.

Seks.nlOp donderdag 1 oktober start er op Domeinmatch.nl opnieuw een grote Premium Domeinnamen Veiling. Ditmaal is het thema Dating en Erotiek. In deze veiling worden domeinnamen geveild als Date.nl, Seks.nl, Liefde.nl en Erotiek.nl. De geschatte waarde van de 300 domeinnamen in deze veiling ligt rond de EUR 1.500.000,-.