Nieuws Actueel

PwC en Google slaan handen ineen

Lotte Grimberg 28 oktober 2014

Accountants- en adviesorganisatie PwC en internetbedrijf Google gaan nauw samenwerken om bedrijven over de hele wereld te voorzien van nieuwe innovatieve diensten. Dit hebben beide bedrijven dinsdag aangekondigd.

VernieuwingenDeze diensten spelen vooral in op de snel veranderende manier en plaats van werken. Gezamenlijk helpen PwC en Google bedrijven effectiever samen te laten werken, beter gebruik te maken van technologie en informatie en zich sneller aan te passen aan vernieuwingen. Financiële details over de krachtenbundeling zijn niet bekendgemaakt.

Cloud"Uiteindelijk draait onze samenwerking erom klanten te helpen de overgang naar de 'cloud' te omarmen en hun organisaties te transformeren om succesvol te zijn en relevant te blijven in een snel veranderende wereld'', zegt Tom Archer van PwC.

Google AppsPwC is al begonnen met de introductie van 'Google for Work'-producten in de eigen bedrijfsvoering. Zo laat PwC 40.000 mensen in de Verenigde Staten werken met Google Apps en nog eens 5000 mensen in Australië.