Nieuws Actueel

Restaurant het Seminar in Zenderen wint Klasbak Trofee

Van onze redactie 3 juli 2015

Klasbak Trofee

Maher, SVH Meestergastheer, is samen met SVH Meesterkok Jelle Wagenaar eigenaar van restaurant het Seminar in Zenderen, zijn vrouw runt het nabijgelegen theehuis de Karmeliet.

Voorbeeld voor horecabrancheHet horeca-echtpaar heeft de prijs gewonnen omdat zij volgens organisatoren Tour Culinair en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) een voorbeeld zijn voor mensen werkzaam in de horecabranche. De jury roemde Maher en Woerlee om hun gedrevenheid, optimale gastvrijheid en de aandacht die zij hebben voor hun medewerkers. Het feit dat zij zich sterk maken voor het opleiden van nieuwe horecatalenten oogstte ook bewondering.

Klasbak TrofeeMet de jaarlijkse uitreiking van de Klasbak Trofee willen Tour Culinair en SVH het grote belang van het overdragen van vakkennis in de horeca extra onder de aandacht brengen. De prijs bestaat uit een cheque van SVH ter waarde van €1.000 en een Klasbakarrangement van de Tour Culinair ter waarde van €1.000.

Tour CulinairDe prijs maakt deel uit van de Tour Culinair, een tweedaagse fietstocht van in totaal 250 kilometer die dit jaar in Twente verreden werd. Het peloton maakt onderweg promotie voor horeca, toerisme en recreatie.Foto: Said Maher en Marjolein Woerlee nemen de Klasbak in ontvangst uit handen van de voorzitter van de Tour Culinair, Ton Lenting (l), en Ricardo Eshuis, directeur van SVB (r).