Nieuws Retail

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2019

Bij welke supermarkten kun je op Koningsdag zaterdag 27 april 2019 terecht voor een doosje oranje tompoezen of een fles Oranjebitter? Je leest het in het overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2019.

Redactie De Ondernemer | Foto: ANP 25 april 2019

Overzicht openingstijden supermarkten koningsdag 2019 10

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2019 Albert Heijn en AH to go

Winkelketen Albert Heijn splitsen we op in twee onderdelen, te weten Albert Heijn en AH to go. Van Albert Heijn zijn er in totaal 950 winkels waarvan er tijdens Koningsdag 2019 825 open zijn. AH to go telt 80 winkels. 65 daarvan zijn open tijdens Koningsdag. Kijk op de website voor het overzicht openingstijden per filiaal.

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2019 Jumbo

Supermarktketen Jumbo telt in totaal 646 winkels. Op Koningsdag 27 april zijn nagenoeg alle winkels gewoon open. Jeske Bleeker van Jumbo supermarkten zegt dat klanten op de website de actuele openingstijden van hun Jumbo kunnen vinden.

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2019 PLUS

In totaal heeft supermarktketen PLUS 266 filialen waarvan er op zaterdag 27 april 261 zijn geopend. Er zijn dus slechts 5 winkels gesloten. Kijk voor de openingstijden per winkel op de website van PLUS.

Lees ook: Red Bull Max moet het met Red Bull Racing laten zien op de Red Bull Ring

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2019 Aldi

Het gros van de Aldi-filialen is eveneens geopend tijdens Koningsdag 2019. ,,Meer dan 450 van de circa 500 winkels zijn op Koningsdag geopend", zegt Laetitia Gruwel van Aldi. ,,De openingstijden kunnen echter per filiaal verschillen. Mensen kunnen deze op onze website per filiaal bekijken."

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2019 Lidl

,,Bij Lidl is het per locatie verschillend of deze aangepaste openingstijden heeft met Koningsdag", vertelt Sascha van der Helm namens deze supermarktketen. ,,Ik verwijs de klant graag naar ons overzicht openingstijden om het per filiaal te bekijken."

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2019 Dirk van den Broek en DekaMarkt

Slechts 2 van de 122 Dirk van den Broek-vestigingen zijn gesloten tijdens Koningsdag. Dit vanwege activiteiten in de nabije omgeving. De overige 120 winkels zijn gewoon open. Alle 81 vestigingen van DekaMarkt zijn op de zaterdag van Koningsdag geopend. Voor de precieze openingstijden van Dirk van den Broek en DekaMarkt kunt u de websites raadplegen.

Lees ook: Top en flop: Nederlandse bedrijven in de Formule 1

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2019 Emté

Van de in totaal 37 winkels van Emté zijn er 30 open wanneer Nederland Koningsdag aan het vieren is. De openingstijden variëren, maar de meeste Emté-supermarkten zijn open tussen 8 en 18 uur.

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2019 SPAR

SPAR telt 374 winkels in Nederland. Welke openingstijden de zelfstandige ondernemers binnen dit concern hanteren, verschilt per winkel. De ondernemers bepalen namelijk zelf hun openingstijden. Kijk op spar.nl voor de openingstijden van de supermarkt bij jou in de buurt.