Nieuws Actueel

ROZ adviseert ondernemers in gemeente Hof van Twente

Van onze redactie 21 september 2015

Pieter van Zwanenburg en Mariska ten Heuw

Wethouder Pieter van Zwanenburg van gemeente Hof van Twente: “Ondernemers en startende ondernemers lopen wel eens tegen obstakels aan en kunnen dan wel wat hulp gebruiken. Als gemeente willen wij ze graag gebruik laten maken van de kennis en trainingsmogelijkheden van het ROZ waar zij vanaf nu ook terecht kunnen.”

Trots“We zijn er trots op dat ook deze gemeente in Twente kiest voor het ROZ en de meerwaarde ziet van regionale samenwerking. Ook de gemeente Hof van Twente kan rekenen op onze inzet en betrokkenheid”, aldus Ellen Lansink, manager ROZ Groep.

Kosteloze dienstverlening Het ROZ is de adviesorganisatie in Twente en de Achterhoek voor de bevordering van ondernemerschap. ROZ biedt advies, begeleiding, coaching en trainingen aan starters en ondernemers. Daarnaast beschikken zij over verschillende financiële arrangementen en gespecialiseerde schuldhulpverlening voor ondernemers. Vanaf nu kunnen ondernemers en starters uit Hof van Twente bij het ROZ terecht voor deze uitgebreide veelal kosteloze dienstverlening.

Foto: Mariska ten Heuw en Pieter van Zwanenburg