Nieuws Actueel

Samsung Galaxy S5, hot or not?

Rik Nizet 28 februari 2014

Half februari plaatsten we dit artikel waarin we aangaven dat de iPhone onverminderd populair is en blijft onder zakelijke gebruikers. De iPhone is hét ultieme toestel voor zowel zelfstandigen en ZZP'ers als grote bedrijven, blijkt uit cijfers. Dat zit ‘m volgens kenners vooral in het imago van Apple, en niet eens zo zeer in de functionaliteiten van de smartphone.

Afgelopen maandag werd de Samsung Galaxy S5 aangekondigd. Een geduchte concurrent voor de iPhone… of juist totaal niet?

De Samsung Galaxy S5: nog steeds van kunststof

Maandag 24 februari werd de nieuwe Samsung Galaxy S5 aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Veel sites en techjournalisten hadden al direct commentaar op de behuizing. Die is aan de achterkant wat stroever en matter, maar net als de Galaxy S4 nog steeds van kunststof. Wat betreft stijlvolheid wint de iPhone 5S het daarom nog steeds van de S5.

Galaxy S5 alsnog in Aluminium?Op de doorgaans betrouwbare Chinese site ETNews werd gesproken over een mogelijke F-lijn van Samsung. Volgens de site verschijnt in mei alsnog een aluminium Samsung Galaxy S5 op de markt, als onderdeel van de nog onbevestigde Samsung F-lijn. Binnen de F-lijn zou naast de S5 ook een Galaxy Note worden uitgebracht.