Nieuws Actueel

Sky is the Limit Businessclub opgericht ter ondersteuning van nieuw muziekfestival

Van onze redactie 9 januari 2015

De businessclub is een initiatief van ondernemers Manfred Geisink, Christian Fictoor en Mariëlle Leussink. ,,Wij willen met de club een substantiële bijdrage leveren aan de begroting van het festival”, stelt Geisink. ,,Daarom hebben wij samen deze business club opgericht. We richten ons primair op ondernemers met een voorliefde voor muziek die zich willen aansluiten bij onze ‘VIP crew’ en op die manier meebouwen aan het neerzetten van ‘Fields of Joy’.”

‘Echt anders’

Medebestuurslid Christian Fictoor: ,,Onze business club is echt anders. Zes keer per jaar komen de leden bijeen op wisselende locaties in Nederland en Duitsland en tijdens het festival krijgen de leden de beschikking over een VIP-deck met prachtig uitzicht. Als rode draad door alle meetings loopt het thema ‘muziek’. Zo is er bijvoorbeeld altijd live muziek aanwezig tijdens onze club-meetings en krijgen leden op een bijzondere manier zelf ook het podium.”

Donderdag 15 januari houdt de businessclub haar eerste bijeenkomst. In café Carte Blance 99 in Oldenzaal kunnen ondernemers vanaf 19.30 uur kennismaken met Sky is the Limit. Bezoekers krijgen tijdens de bijeenkomst informatie over het festival Fields of Joy en de activiteiten van de businessclub. Tevens is er live muziek aanwezig. Per ondernemer wordt een bijdrage van vijftien euro gevraagd. Zodra ondernemers lid worden van de businessclub krijgen ze dit bedrag terug.

Meer informatie is te vinden op de website van Sky is the Limit.

Foto: Het bestuur van The Sky is the Limit.