Nieuws Actueel

Chantal Janzen krijgt een groene slijmdouche

Van onze redactie 25 maart 2015

Image 4825031

Chantal kwam aanvankelijk met een vuilniszak aan op het podium. "Maar jullie willen natuurlijk zien hoe mijn mooie kleren vies worden, dus laat ik deze maar uitdoen." Hoe Chantal de slijmdouche vond? "Het is heel koud en het voelt alsof Shrek op mij heeft gescheten", zegt ze lachend.

Nickelodeon Kijkers van Nickelodeon konden in de afgelopen weken stemmen op verschillende bekende Nederlanders van wie zij vonden dat ze recht hadden op een slijmdouche, het handelsmerk van de kinderzender Nickelodeon. Chantal kwam als winnares uit de bus. Andere BN'ers op wie gestemd kon worden, waren onder anderen Freek Vonk, Ruud Feltkamp, Enzo Knol en Jan Kooijman.

Chantal Janzen mag dan nog een van de weinige Nederlanders zijn die de groene slijmdouche hebben gekregen, internationaal gezien gingen haar al talloze artiesten, acteurs en actrices voor bij de uitreiking van de Kids' Choice Awards.

Pre-Party Tijdens de KCA Pre-Party wordt ook bekendgemaakt wie de winnaar wordt van de 2015 Kids's Choice Award Favoriete Ster Nederland en België. Tijdens het feestje, waar zo'n 300 kinderen bij mochten zijn, waren er optredens van B-Brave, dj Rudi Feral (Ruud Feltkamp) en Mainstreet.

De Kids' Choice Awards zijn in Nederland en België op 29 maart op televisie te zien bij Nickelodeon.